Biogan Jackfruit EKO
Biogans ekologiska jackfrukt på burk i saltlake - det perfekta alternativet till kött i din veganska rätt.
400 gFast lågt pris
Spara 10,10 kr
Se fraktkostnader
Beskrivning
Användning
Jackfrukten påminner mycket om kött eller kyckling i sin struktur och fungerar därför som ett ypperligt substitut för dessa i matlagning.
Den fungerar perfekt till att laga en vegansk version av pulled pork. Ta bort spetsen som är lite hård (likt en ananas).
Stek jackfrukten i ca. 10 minuter, tillsätt kryddor, BBQ-sås och låt den sjuda i 5 minuter. Mosa den med en sked eller gaffel tills den är i stycken och är täckt av krydda och sås.
Näringsinnehåll (per 100 g): | |
---|---|
Energi | 360 kJ / 86 kcal |
Kolhydrater | 19,5 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Fett | 0,2 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Protein | 1,5 g |
Salt |
2,1 g |
Förvaring
Förvaras torrt och svalt.
När konserven är öppnad så kan du förvara den i en plastförpackning i kylskåp.
Brugsanvisning og forholdsregler:
Prøv med at lave en vegansk udgave af pulled pork. Skær den hårde spids af stykkerne som på en ananas. Steg jackfruiten i 10 minutter, tilsæt krydderier, BBQ sauce og lad det simre i 5 minutter. Mos det med en grydeske til det er trævlet.
Oprindelsesland:
LK-BIO 149 Sri Lanka jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt. Opbevares på køl efter åbning i en bøtte som ikke er af metal.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 360 kJ / 86 kcal |
Fett | 0,2 g |
-varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 19,5 g |
-varav sockerarter | 0 g |
Protein | 1,5 g |
Salt | 2,1 g |