Biogan Rött Ris Eko
Äts som tillbehör eller i sallader. Kan blandas med andra ris.
500 g
Ord. pris 72,05 kr
68 kr
I lager |
Leverans 2-4 vardagar
Se fraktkostnader
Se fraktkostnader
Beskrivning
Kineserna har ätit rött ris i århundraden Det är ris som har fått växa med en jästsvamp, Monascus purpureus, som ger riset en röd färg Rött ris har använts i många asiatiska länder för att göra risvin, smaksätta och konservera fisk och kött
Rött ris äts som tillbehör och är mycket dekorativt
i sallader eller blandat med annat ris
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 1501 kJ / 359 kcal |
Fett | 3,0 g |
-varav mättat fett | 0,6 g |
Kolhydrat | 73 g |
-varav sockerarter | 0,9 g |
Fiber | 4,0 g |
Protein | 8,0 g |
Salt | 0,01 g |