Biogan Tamari EKO
Glutenfri ekologisk tamari, traditionell japansk sojasås
250 ml
Ord. pris 73,69 kr
59 kr
Tidsb. kampanj
Spara 14,69 kr
Bara 2 dagar kvar
Tidsb. kampanj
Spara 14,69 kr
Bara 2 dagar kvar
I lager |
Leverans 2-4 vardagar
Se fraktkostnader
Se fraktkostnader
Beskrivning
Ekologisk tamari kallas också ofta för sojasås.
.
Tamari och Shoyu klumpas ofta ihop, men när det gäller smak är det långt mellan dem. De kan båda användas för marinering av kött och särskilt asiatiska rätter.
.
Tamari kommer från det japanska ordet "tamaru", som betyder ackumulerad eller "oljan".
.
Tamari var ursprungligen en flytande biprodukt från misotillverkning, som involverar fermenterade sojabönor.
Tamari är utmärkt för att tillföra umami och djup till en maträtt, men det är långsamt att använda, så var försiktig med mängderna.
Oprindelsesland:
NL-BIO 01 Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 357 kJ / 85 kcal |
Fett | 0 g |
-varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 7,2 g |
-varav sockerarter | 0 g |
Fiber | 0,7 g |
Protein | 14 g |
Salt | 13 g |