Clearspring Barley Misopasta (Pastöriserad)
Ekologisk Traditionell Musi Miso
300 gEj i lager för tillfället
Skriv in din E-mail och få ett meddelande så snart produkten kommer tillbaka i lager.
Beskrivning
Även känd som Mugi Miso, är det traditionella miso på landsbygden i Japan. Denna fantastiska miso är gjord med traditionella metoder och är helt lagrad i cederträfat i 1 till 2 år. Det ger en rik smak och koncentrerad godhet till såser, bakade rätter, soppor och bönor. Det gör också en enastående misosoppa.
2023 Great Taste Award Winner - 3 Stars
"Denna miso är rik på färg, salig och djup i umamismak. Den jästa smaken påminde om ädelost och shiitakesvamp, och fruktigheten imponerade verkligen på domarna. Djup, rik och utöver det vanliga."
"Denna misopasta ger en kraftfull punch! Med aromer av konjak-indränkt fruktlimpa och intensivt salta umami-smaker är det klart att lite kommer att räcka väldigt långt med tillämpningar i matlagning."
Under 2023 bedömde Great Taste Awards 14 195 produkter. Av dessa uppnådde endast 248 en 3-stjärnig Great Taste Award (bara 1,8 %)!
Användning:
Miso är en mycket mångsidig smaksättare och kan användas för att smaksätta soppor, grytor och bönrätter. Också gott till såser, dipp, pålägg och pickles. Den gör underbar dressing för sallader, nudlar, spannmål och bönor, tofu, vegetabiliskt protein och grillade rätter.
Oprindelsesland:
JP-BIO 154 Ikke-EU jordbrug
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 606 kJ/145 kcal |
Fett | 5,6 |
-varav mättat fett | 0,7 |
Kolhydrat | 15 |
-varav sockerarter | 5,6 |
Fiber | 4,7 |
Protein | 12 |
Salt | 11,3 |