Brödmix Havre Och Sesam Glutenfri
Brödblandning med havre och sesam. Baka fina bröd utan gluten, vete, jäst och soja.
220 gEj i lager för tillfället
Skriv in din E-mail och få ett meddelande så snart produkten kommer tillbaka i lager.
Beskrivning
Proteinbrödet från Sukrin är fritt från hela frön och korn Dessutom är brödet utan vetemjöl, vilket gör det perfekt för dem som undviker vetemjöl
Konsistensen och smaken är som ett vanligt bröd och det är rikt på protein - därav namnet proteinbröd Istället för vetemjöl används havre-, sesam- och mandelmjöl
Varför ska du välja Sukrin Proteinbröd
- 15 % protein
- Lågt kolhydratinnehåll - 2 g per skiva
- Vete-, soja- och mjölkfritt
- Glutenfri
Brugsanvisning og forholdsregler:
Tænd ovnen på 175 grader. Bland posens indhold med 4 dl vand (kan erstattes af mælk, yoghurt, cremefraiche osv.). Lad dejen hvile i fem minutter og form derefter til brød eller rundstykker med våde hænder. Bag ca. 60 min. midt i ovnen (rundstykker: 20-25 min.). Opbevar brødet i køle-/svaleskab.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 576 kJ / 138 kcal |
Fett | 5,1 |
-varav mättat fett | 0,9 |
Kolhydrat | 3,9 |
Fiber | 7,5 |
Protein | 15,4 |
Salt | 1,3 |