Funksjonell Mat Mandelmjöl Ekologisk
Ekologiskt fettreducerat mandelmjöl - passar i det glutenfria köket
400 g
Artikeln har utgått
Tyvärr har denna post upphört. Du kanske vill överväga dessa produkter istället:
Beskrivning
Funksjonell Mat Mandelmjöl Ekologisk är tillverkat av ekologisk kallpressad mandel. När mandeln kallpressas minskar fetthalten med hela 80 %. Kvar är ett högt innehåll av kostfiber och protein, samt ett extremt lågt innehåll av kolhydrater.
Mandelmjöl passar särskilt bra för bakning och för den som inte använder vetemjöl, eller den som vill ha en glutenfri produkt.
Mandelmjöl används ofta som ersättning för t.ex. vetemjöl, för att minska innehållet av kolhydrater och öka andelen protein. Mjölet har en naturligt söt smak, vilket gör att du kan använda mindre sötningsmedel i bakverken.
Därför ska du välja Funksjonell Mat Mandelmjöl Ekologisk
- Alternativ till t.ex. vetemjöl
- Innehåller 40 g protein per 100 g mjöl
- Reducerat fett och glutenfritt
- Ekologiskt