Urtekram Äkta Tamari Sojasås Glutenfri

Ekologisk glutenfri tamari sojasås


250 ml

Artikeln har utgått

Tyvärr har denna post upphört. Du kanske vill överväga dessa produkter istället:

Beskrivning

Den glutenfria versionen av den klassiska japanska sojasåsen gjord enbart på sojabönor.

Smaken är aromatisk och med en fyllig kant, men lite mjukare än Shoyu-sorten.

Sojasås används som en universell asiatisk krydda som tillför både smak och salt till maten.

Att göra en traditionell japansk sojasås som Urtekram Shouyu och äkta tamari tar 18-24 månader.

Lugnet och lugnet och den naturliga jäsningen ger sojasåsen möjlighet att utveckla en alldeles speciell aromatisk, skarp och fyllig kant.

Tillverkad hos en av Japans mest respekterade sojasåstillverkare, där familjen har varit involverad i detta hantverk i många generationer.

 

Skriv en recension

Captcha
Captcha