Urtekram Tamari Äkta EKO
Glutenfri variant av den klassiska japanska sojasåsen - Ekologisk
750 mlSe fraktkostnader
Beskrivning
Den glutenfria versionen av den klassiska japanska sojasåsen som endast tillverkas av sojabönor. Smaken är aromatisk och har en fyllig kant, men är något mjukare än Shoyu-varianten. Sojasås används som en asiatisk allsidig smaksättare som ger både smak och sälta till maten.
Att skapa en traditionell japansk sojasås som Urtekram Shouyu och Genuine tamari tar 18-24 månader. Den lugna och naturliga fermenteringen gör att sojasåsen utvecklar en unik aromatisk, skarp och fyllig smak. Tillverkad av en av Japans mest välrenommerade sojasåsproducenter, där familjen har varit involverad i hantverket i generationer.
Varumärke
Produktbeskrivning från leverantören
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 221 kJ / 52 kcal |
Fett | 1,0 g |
-varav mättat fett | 1,0 g |
Kolhydrat | 4,2 g |
-varav sockerarter | 0,9 g |
Fiber | 0 g |
Protein | 8,3 g |
Salt | 12 g |