Biogan Majsmjöl Glutenfritt Eko
Kan användas i både matlagning och till bakning.
1 Kg
Ord. pris 95 kr
71 kr
I lager |
Leverans 2-4 vardagar
Se fraktkostnader
Se fraktkostnader
Beskrivning
majsmjöl är malda majskorn och används i en myriad av läckra recept för både matlagning och bakning
Majsmjöl är särskilt populärt i södra USA och Sydamerika för bröd och gröt Särskilt karakteristiska är de tunna pannkakorna, tortillas
I norra Italien används majsmjöl till polenta, en tjock gröt
Vårt majsmjöl produceras i Europa och har en neutral smak, vilket är anledningen till att det har många användningsområden, till exempel som förtjockningsmedel i soppor eller såser
Detta ekologiska majsmjöl är glutenfritt
Oprindelsesland:
DK-ØKO 100 EU jordbrug
Opbevaring:
Tørt og køligt.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 1481 kJ / 350 kcal |
Fett | 3,0 g |
-varav mättat fett | 0,5 g |
Kolhydrat | 70 g |
-varav sockerarter | 1,4 g |
Fiber | 3,6 g |
Protein | 7,5 g |
Salt | < 0,01 g |