Spara
25%

Biogan Majsmjöl Glutenfritt Eko

Kan användas i både matlagning och till bakning.

1 Kg
Ord. pris 95 kr 71 kr
I lager | Leverans 2-4 vardagar
Se fraktkostnader

Beskrivning

majsmjöl är malda majskorn och används i en myriad av läckra recept för både matlagning och bakning
Majsmjöl är särskilt populärt i södra USA och Sydamerika för bröd och gröt Särskilt karakteristiska är de tunna pannkakorna, tortillas
I norra Italien används majsmjöl till polenta, en tjock gröt
Vårt majsmjöl produceras i Europa och har en neutral smak, vilket är anledningen till att det har många användningsområden, till exempel som förtjockningsmedel i soppor eller såser
Detta ekologiska majsmjöl är glutenfritt

Oprindelsesland:

DK-ØKO 100 EU jordbrug

Opbevaring:

Tørt og køligt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi1481 kJ / 350 kcal
Fett3,0 g
-varav mättat fett0,5 g
Kolhydrat70 g
-varav sockerarter1,4 g
Fiber3,6 g
Protein7,5 g
Salt< 0,01 g

Skriv en recension
Biogan Majsmjöl Glutenfritt Eko

Captcha
Captcha