Spara
14%

Natur-Drogeriet Johannesbröd Kärnmjöl EKO

Smakneutralt bindemedel och förtjockningsmedel av frön från johannesbrödträdet

100 g
Ord. pris 426,16 kr 368 kr
Få i lager | Leverans 2-4 vardagar
Se fraktkostnader

Beskrivning

Natur-Drogeriet erbjuder här högkvalitativt ekologiskt johannesbrödkärnmjöl, som hämtas från frukterna av karobträdet som odlas i Medelhavsområdet. Detta mångsidiga mjöl kan användas för att tjockna soppor och såser, samt ge bättre konsistens till bröd och bakverk tillverkade med glutenfritt mjöl. En särskild fördel är dess förmåga att jämna ut modersmjölkersättning eller modersmjölk, vilket resulterar i en krämigare konsistens och minskar risken för spill.

Fördelar med Natur-Drogeriet Ekologiskt Johannesbrödkärnmjöl:

  • Smakneutral.
  • Ger degen en mjuk och elastisk konsistens.
  • Idealisk för att jämna ut modersmjölkersättning eller modersmjölk.
  • Ekologisk och naturlig.
  • Förbättrar textur och tjocklek i maträtter.
  • Gör glutenfria bakverk mer tilltalande.
  • Ett naturligt och ekologiskt val för matlagning och bakning.

Brugsanvisning og forholdsregler:

Opskrift: Til ca. 200 ml modermælkserstatning anvendes 1 g (½ tsk.) johannesbrødkernemel: 1. Afmål den mængde vand, der skal bruges til modermælkserstatningen, og varm det i en gryde. 2. Tag gryden fra varmen, når vandet koger. 3. Opløs johannesbrødkernemelet i lidt koldt vand. 4. Pisk opløsningen i det spilkogende vand og afkøl til ca. 40˚C. 5. Pisk modermælkserstatningen ud i jævningen. 6. Stil blandingen i køleskabet i flasker med låg.

Oprindelsesland:

DK-ØKO 100 Ikke-EU jordbrug

Skriv en recension
Natur-Drogeriet Johannesbröd Kärnmjöl EKO

Captcha
Captcha