Terrasana Miso Hatcho EKO Glutenfri
Hatcho miso är en traditionell fermenterad sojaprodukt från Japan.
300 Gram
159 kr
Få i lager |
Leverans 2-4 vardagar
Se fraktkostnader
Se fraktkostnader
Beskrivning
Hatcho miso är en glutenfri, mångsidig japansk krydda gjord av fermenterade sojabönor. Den har en unik och mycket stark smak, tack vare den autentiska produktions- och jäsningsprocessen, som varar inte mindre än två år. På grund av sin starka umamismak är hatcho miso ett bra och ekologiskt alternativ till buljongtärningar. Den är också särskilt lämplig som bas till (miso)soppor, såser och marinader. Gott på bröd också, kombinerat med jordnötssmör.
Hatcho miso är den starkaste av de fyra varianterna av miso.
Använd 1 matsked för att ersätta en buljongtärning eller använd den till 200 ml misosoppa. Använd som bas för sås, marinad eller dressing.
- Vegansk
- Jästfri
- Glutenfri
- Utan tillsatt socker
- Utan tillsatt salt
- Tillverkad endast av fermenterad soja
- Mycket stark smak
- Jäser i inte mindre än 2 år
- Inte pastöriserad
- Traditionellt tillverkad enligt gamla recept
- Tillverkad i Japan
Oprindelsesland:
JP-BIO 154 Ikke-EU jordbrug
Opbevaring:
På køl efter åbning.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 875 kJ / 209 kcal |
Fett | 6,6 g |
-varav mättat fett | 0,9 g |
Kolhydrat | 11,1 g |
-varav sockerarter | 0,6 g |
Fiber | 7,7 g |
Protein | 22,4 g |
Salt | 9,6 g |