Biogan Fregola Pärlcouscous Eko
Härligt kryddad, och på kort tid kan du tillaga en läcker måltid.
500 gSe fraktkostnader
Beskrivning
Fregola kommer från Sardinien och är den traditionella "sardinska pastan", även känd som pärlcouscous. Fregola är gjord av semolina och produceras i bronsformar, vilket ger den en mer porös yta. Det innebär att en sås eller marinad fastnar bättre och du får en bättre smakupplevelse.
.Brugsanvisning og forholdsregler:
Fregola koges i cirka 10 minutter i forholdet 1 del fregola og 4 dele vand tilsat salt. Fregola er god i salater og her skal du afkøle fregolaen med kold vand lige efter, at du har hældt den kogende vand væk. Skal den bruges i en varm ret, er det en god ide, at tilsætte lidt olivenolie efter at den kogende vand er hældt væk, så den ikke klistrer. Fregola bruges til rissotto agtige retter samt for eksempel i minestrone.
Oprindelsesland:
DK-ØKO-100EU-jordbrug
Opbevaring:
Bør opbevares tørt og køligt.
Näringsvärde per 100 g: | |
---|---|
Energi | 1573 kJ / 370 kcal |
Fett | 1,3 g |
-varav mättat fett | 0,1 g |
Kolhydrat | 76 g |
-varav sockerarter | 1,1 g |
Fiber | 1,7 g |
Protein | 13,5 g |
Salt | 0,02 g |